Spannend...

Gepubliceerd op 4 juni 2016 22:04

Lariekoek.info is nu een klein weekje in de lucht. Ik heb de afgelopen dagen nagedacht over wat ik wilde of juist niet wil en een voorzichtige opzet gemaakt. Toen ik in 2010 besloot te stoppen met Lariekoek.punt.nl had ik gelukkig de tegenwoordigheid van geest en het geduld om alle logs te kopieren naar een Word-bestand. Die 500 pagina's heb ik doorgenomen en ik heb een kleine selectie gemaakt die een indruk geeft van waarover en hoe ik schreef. (Uit de koektrommel)

Verder heb ik een begin gemaakt met de andere pagina's. Hier kan ik laten zien waar ik blij van word en waarmee ik een ander misschien ook blij kan maken. Ik heb nog meer ideeën: een pagina over de boeken die ik lees, over mijn fotografie, wellicht één over mijn Botte(n)pech, over... Wordt vervolgd!

Inmiddels staat de basis en die is naar mijn zin. Ik ga misschien vanavond nog wel of anders morgen op Facebook maar een bericht plaatsen. Hopelijk hebben een paar mensen zin om te klikken. Nog hopelijkerderder vinden mensen het leuk en komen ze, ja jullie dus, terug.... Spannend!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.