Lara likes...

Lang leve het internet. Je kunt er vrijwel alles vinden. Door een website voor onze oudere medemens (grote grinnik) heb ik geleerd electraklussen zelf te doen.

Oké, sommige dingen hadden van mij eeuwig onvindbaar mogen blijven... Maar hoe dan ook, lijkt iets je interessant? Doe maar klik...

En verder vind je hier lijstjes. Lijstjes van wat ik leuk, mooi, fabeltastisch of gewoon de moeite van het delen waard vind. Enjoy!

Momentje van bezinning
Iedere morgen ontvang ik in mijn e-mail een diepe gedachte, een mooi citaat of een leuke doordenker, kortom een momentje van bezinning. Wil jij dat ook? Dat kan!
Mijn persoonlijke, favoriete citaat komt uit een boek en staat in inkt vereeuwigd op mijn rug: On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux oftewel: Men ziet slechts goed met het hart, het werkelijk belangrijke is onzichtbaar voor de ogen. (Antoine de Saint Exúpéry - Le Petit Prince)

Wie biedt?

Inmiddels is het een gewoonte geworden elke dag even te neuzen, ik krijg e-mails voor de zoekopdrachten die ik heb uitgezet en als je het woord hardop zegt, stort mijn huis in. Maar ik verkoop er zelf ook heel veel op. Als er iets bij mag komen wonen, moet er ook iets verhuizen, dat is de strenge regel die ik mezelf heb opgelegd!

Er zijn zoveel na-apers, maar er kan er maar één de beste zijn: Hoera voor Marktplaats! En uiteraard heb ik één van mijn favoriete opdrachten verwerkt in de link. Laat je het me weten als je iets moois voor me ziet?

 

Mijn favoriete woonwinkels op een rijtje, in totaal willekeurige volgorde:

 • Hip, origineel en niet onbelangrijk, Dorien is supersnel met verzenden! At home living.
 • Voor deze moet je wel een account op Smoelenboek hebben, maar voor haar spullen alleen al zou ik er één aanmaken: Ald en stoer fan Wieke Brouwer.
 • Bij Gerande Brocante vind je mooie brocante in allerlei smaken tegen eerlijke prijzen.
 • Hier kan ik kort over zijn: Zuiver snapt het gewoon!
 • Waar landelijk (zij) en industrieel (hij) elkaar vinden... En hoe! Maar ook die naam...  Bertha 010, briljant!
 • Maurice verkoopt de mooiste schatten uit Frankrijk. En let vooral ook op de dosis humor waarmee hij zijn vondsten op Smoelenboek aanprijst.
 • Varie Sfeer & Leven is inmiddels vooral actief op Smoelenboek, maar ik geef je de link naar hun website, dan kun je zelf doorklikken.
 • Gewoon stijl heeft me voorzien van mijn Legend stoelen en bankje, een mooi alternatief voor de vintage Tolix stoelen die ik ooit nog eens hoop te bezitten...
 • Jolandelijk zit op een prachtige plek en verkoopt evenzo mooie spullen.
 • In Tilburg én op Smoelenboek kun je The Old Treasures vinden en ze doen hun naam eer aan.
 • Krista verkoopt moois via Aan de punt brocante, ook leuk: ze restylen meubels!
 

 

Natuurlijk kun je ook gewoon op pad gaan om mooie schatten te vinden. Ik kijk hier elke week of er nog een leuke vlooienmarkt in de buurt is...

Je best doen voor een betere wereld zonder (veel) moeite te hoeven doen

Hier kun je niets kopen. Het is de bedoeling dat je iets geeft, een klein momentje van je tijd. En oké, de kosten van één hele sms. Ik vraag je heeeeeeeeel vriendelijk om te klikken, het aandachtig door te lezen en je dan aan te melden. Omdat er zoveel onrecht is. Misschien dan wel heel ver van ons bed, maar je zou van minder wakker kunnen liggen. En voor de sarcasten onder ons: ja, het helpt echt. Vrijwel iedere keer weer...

Op Google kun je alles en niks vinden. Ik geef je één van mijn favoriete zoekopdrachten.

Overal heb ik teksten hangen. Op borden, als muursticker, met houten lettertjes op de muur geplakt of gewoon als printjes naast elkaar met punaises op mijn steigerhouten muur.

Een ander leuk en makkelijk af te wisselen idee kun je op Verzamelara terugvinden. Message on the wall...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.